Ece Uslu’nun Hayatı ve Dizileri, Ece Uslu Biyografisi ve Oynadığı Filmler

14 0
Sponsorlu Bağlantılar

Ece Uslu kimdir nereli yaşı boyu kilosu kaç,

Ece Uslu yaşam öyküsü hakkında bilgi

Pek çok dizide rol alan oyuncu Ece uslu, 9 Eylül 1974 tarihinde İzmir’de doğdu. İzmir Devlet Tiyatrosu’nda bale ve müzik sınavlarını denedi. Lise yıllarında iki sene boyunca Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları’na devam etti.

1988 yılında annesi ile birlikte İstanbul’a yerleşti. Türk Koleji, Eseniş ve Evrim kolejlerinde okul yıllarını geçirirken aynı zamanda Ferhan Şensoy Nöbetçi Tiyatrosu’nda bir sene boyunca oyuncu olarak çalıştı. Yine aynı dönemlerde Başak Gürsoy mankenlik ajansına bağlı olarak beş sene boyunca fotomodellik ve reklam oyunculuğu yaptı.


Filmografi

Bulutların Ötesi (2012) – Elif Karaca
Erik Zamanı (2011) – Anne (tv filmi)
Kızım Nerede (2010) – Suna Demiray
Son Ders: Aşk ve Üniversite (2008) – Soley
Ayıp Ettik (2008)
Elveda Derken(2007) – Lale
Sırça Köşk (2006) – Cahide Kutlu
Üç Kadın – (2005)
Ölümüne Sevdalar – (2005) – Nina
Büyü (film) (2004) – Aydan
Aşkımızda Ölüm Var (2004) -Avukat Pervin
Zerda(2002) – Zerda
Bana Abi De (2002) – Zeynep
Benimle Evlenir Misin (2001)
Üç Kadın 2 (2000) Gülşen (tv filmi)
Üç Kadın 1 (2000) Gülşen (tv filmi)
Güle Güle (2000)
Rüzgar Gülü (1999) (tv filmi)
Fırat (1997)
Kara Melek (1996) – Şule Saylan
Anılardaki Sevgili (1996)
Sahte Dünyalar (1995) – Evrim Şenoğlu
Gökkuşağı (1995) – Tülin
Mirasyediler (1995)
Yahya Kaptan (1995)
Yalancı (1994) (tv filmi)
Sevgili Ortak (1993) – Selma
Rumuz Sev Beni – (1993)
Kıvılcım (1993) – Duygu
Son Söz Sevginin (1993) – Neriman
Sarı Tebessüm (1992)
Ah Gardaşım (1991)
Ana – (1991) – Spiker
İz Peşinde (1989) Neriman

Ece Uslu Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum Yapılmamış --> "Ece Uslu’nun Hayatı ve Dizileri, Ece Uslu Biyografisi ve Oynadığı Filmler"

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *