Macaristan Vizesi İçin istenen Evraklar ve Gerekli Belgeler

Sponsorlu Bağlantılar

Macaristan Vizesi evrakları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu İngilizce olarak hazırlanmıştır.
Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için 1 fotoğraf gerekmektedir.
Yeşil pasaportlara vize istenmemektedir.
Orjinal davetiye gereklidir. Davetiye faks veya e-posta ile olamaz

Macaristan Vizesi İş Vizesi;

. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
. İmza sirküleri
. Bağlı olduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış orijinal faaliyet belgesi
. İlgili yıla ait vergi levhası fotokopisi
. SSK işe giriş belgesi
. Davet mektubu
. Uçak bileti
. Otel rezervasyonu
. Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Macaristan Vizesi Turistik Vize;

. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
. İmza sirküleri
. Bağlı olduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış orijinal faaliyet belgesi
. İlgili yıla ait vergi levhası fotokopisi
. SSK işe giriş belgesi
. Davet mektubu
. Banka hesap cüzdanı
. Kredi kartı fotokopisi
. Uçak bileti
. Otel rezervasyonu

Macaristan Vizesi Öğrenci Vize;

. Banka hesap cüzdanı
. Kredi kartı fotokopisi
. Uçak bileti
. Otel rezervasyonu
. Okul kimliği
. Okul mektubu
. Akseptans

Macaristan Vizesi İşlem Süreleri;
İş : 5 Gün
Turistik : 5 Gün
Öğrenci : 5 Gün

Sponsorlu Bağlantılar

İlk Düzenli Ordu ne zaman kim tarafından kuruldu, dünyanın tarihteki ilk düzenli ordusunu kim kurdu

Sonraki Sayfa »

En Önemli Vitaminler nelerdir, hayati öneme sahip vitaminler hangileridir

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Current ye@r *