01.08.2014

    Nuri Sesigüzel Kimdir, Hayatı Biyografisi ve Resimleri Hakkında Bilgi

    Sponsorlu Bağlantılar

    Etiketler: Nuri Sesigüzel Kim, Biyografi, Nuri Sesigüzel kaç yaşında yaşı kaçtır,Nuri Sesigüzel doğum tarihi, Nuri Sesigüzel nereli, Nuri Sesigüzel boyu kaç, Nuri Sesigüzel hayatı ve yaşamı

    Nuri Sesigüzel Biyografisi

    1943 yılında Birecik-Şanlıurfa’da doğdu. Gerçek adı Nuri Kaçtaş’tır. 13 yaşında çok sevdiği Halk müziğine gönül verdi. 14 yaşında saz çalmaya başladı. 1961′de İstanbul Radyosunun açmış olduğu sınavları kazandı ve Radyo sanatçısı olarak profesyonel sanat hayatına baladı. Plak şirketlerinin ilgisini çekince, 300′ü aşkın plak doldurdu. 1963′te sinemaya başladı. Seks filmleri furyasına kadar çeşitli filmlerde rol aldı.

    Filmografisi

    Bir Yiğit Gurbete Gitse 1977
    Deli Deli Tepeli 1975
    Bahtı Kara Yarim 1975
    Başa Gelen Çekilir 1974
    Züleyha 1973
    Günahımı Çekeceksin 1970
    Kaderin Oyunu 1970
    Ham Meyva 1970
    Bir Aşk Türküsü 1969
    Dost Hançeri 1969
    Gelin Ayşem 1969
    Kendi Düşen Ağlamaz 1969
    Mahallenin Namusu 1969
    Mezarımı Taştan Oyun 1969
    Tütüncü Kız Emine 1969
    Vatan Borcu 1969
    Gül Ayşe 1969
    Kara Sevda 1968
    Yayla Kartalı 1968
    Kara Yazım 1968
    Yaşamak Haram Oldu 1968
    Mezarım Mermerden Olsun 1968
    Acı Türkü 1967
    Garipler Sokağı 1967
    Acı Tutku 1967
    Aşkınla Divaneyim 1967
    Seher Vakti 1966
    Kara Tren 1966
    Fabrikanın Şoförü 1966
    Geceler Yarim Oldu 1966
    Kartal Yavrusu Hamido 1966
    Burçak Tarlası 1966
    Ağlayan Gözler 1965
    Fabrikanın Gülü 1964
    Kara Yılan 1953

    Bu sayfada Nuri Sesigüzel isimli şahsın biyografik bilgileri yer almaktadır. Bu bilgilere internetten ulaşılmıştır. Eğer söz konusu kişinin hayatı hakkında yanlış veya eksik bir bilgi olduğunu düşünüyorsanız yorum yaparak bunu bize bildiriniz. En kısa sürede gerekli düzeltme tarafımızca yapılacaktır.

    Sponsorlu Bağlantılar

    Hasan Ali Kaldırım Kimdir, Hayatı Biyografisi ve Resimleri Hakkında Bilgi

    Uğur Yücel Kimdir, Hayatı Biyografisi ve Resimleri Hakkında Bilgi

    Bu sayfadaki "Nuri Sesigüzel Kimdir, Hayatı Biyografisi ve Resimleri Hakkında Bilgi" konusuyla ilgili fikrinizi merak ediyoruz? Tespit ettiğiniz hata ve eksiklikleri bize yazın! Eleştirileriniz de en az övgüleriniz kadar bizim için değerlidir.

    Yorum Yapın

    E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Current day month ye@r *