Nuri Sesigüzel Kimdir, Hayatı Biyografisi ve Resimleri Hakkında Bilgi

9 0
Sponsorlu Bağlantılar

Etiketler: Nuri Sesigüzel Kim, Biyografi, Nuri Sesigüzel kaç yaşında yaşı kaçtır,Nuri Sesigüzel doğum tarihi, Nuri Sesigüzel nereli, Nuri Sesigüzel boyu kaç, Nuri Sesigüzel hayatı ve yaşamı

Nuri Sesigüzel Biyografisi

1943 yılında Birecik-Şanlıurfa’da doğdu. Gerçek adı Nuri Kaçtaş’tır. 13 yaşında çok sevdiği Halk müziğine gönül verdi. 14 yaşında saz çalmaya başladı. 1961′de İstanbul Radyosunun açmış olduğu sınavları kazandı ve Radyo sanatçısı olarak profesyonel sanat hayatına baladı. Plak şirketlerinin ilgisini çekince, 300′ü aşkın plak doldurdu. 1963′te sinemaya başladı. Seks filmleri furyasına kadar çeşitli filmlerde rol aldı.

Filmografisi

Bir Yiğit Gurbete Gitse 1977
Deli Deli Tepeli 1975
Bahtı Kara Yarim 1975
Başa Gelen Çekilir 1974
Züleyha 1973
Günahımı Çekeceksin 1970
Kaderin Oyunu 1970
Ham Meyva 1970
Bir Aşk Türküsü 1969
Dost Hançeri 1969
Gelin Ayşem 1969
Kendi Düşen Ağlamaz 1969
Mahallenin Namusu 1969
Mezarımı Taştan Oyun 1969
Tütüncü Kız Emine 1969
Vatan Borcu 1969
Gül Ayşe 1969
Kara Sevda 1968
Yayla Kartalı 1968
Kara Yazım 1968
Yaşamak Haram Oldu 1968
Mezarım Mermerden Olsun 1968
Acı Türkü 1967
Garipler Sokağı 1967
Acı Tutku 1967
Aşkınla Divaneyim 1967
Seher Vakti 1966
Kara Tren 1966
Fabrikanın Şoförü 1966
Geceler Yarim Oldu 1966
Kartal Yavrusu Hamido 1966
Burçak Tarlası 1966
Ağlayan Gözler 1965
Fabrikanın Gülü 1964
Kara Yılan 1953

Bu sayfada Nuri Sesigüzel isimli şahsın biyografik bilgileri yer almaktadır. Bu bilgilere internetten ulaşılmıştır. Eğer söz konusu kişinin hayatı hakkında yanlış veya eksik bir bilgi olduğunu düşünüyorsanız yorum yaparak bunu bize bildiriniz. En kısa sürede gerekli düzeltme tarafımızca yapılacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorum Yapılmamış --> "Nuri Sesigüzel Kimdir, Hayatı Biyografisi ve Resimleri Hakkında Bilgi"

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *