24.04.2014

    O Ses Türkiye Başvuruları, Başvuru Formu, Nasıl Başvurulur, Katılmak İstiyorum, Yarışmacı Olmak İÇin


    O Ses Türkiye seçmeleri için açıklanan iller ve yerler şöyle:

    İstanbul – Bilek Hotel

    7 Ağustos Salı, 8 Ağustos Çarşamba, 9 Ağustos Perşembe günleri, 12:30-19:30 saatleri arasında.

    Adres: Eski Büyükdere Caddesi No:29 4.Levent – İstanbul


    İzmir – Marche Cabaret

    9 Ağustos Perşembe, 10 Ağustos Cuma günleri, 12:30-19:30 saatleri arasında.

    Adres: 1471 Sokak No:22 Alsancak – İzmir

    Ankara – Gordion Hotel

    9 Ağustos Perşembe, 10 Ağustos Cuma günleri, 12:30-19:30 saatleri arasında.

    Adres: Büklüm Sokak No: 59 Kavaklıdere – Ankara

    O Ses Türkiye Başvuru Formu İçin Tıklayın

    Sponsorlu Bağlantılar
    DMCA.com

    Evlerden Biri Dizisi Oyuncu Kadrosu, Oyuncuların İsimleri ve Resimleri, Başrol Karakterleri Kimler Oynuyor?

    Bir Çocuk Sevdim dizisi neden bitti, yayından kaldırılma sebebi nedir

    Bu sayfadaki "O Ses Türkiye Başvuruları, Başvuru Formu, Nasıl Başvurulur, Katılmak İstiyorum, Yarışmacı Olmak İÇin" konusuyla ilgili fikrinizi merak ediyoruz? Tespit ettiğiniz hata ve eksiklikleri bize yazın! Eleştirileriniz de en az övgüleriniz kadar bizim için değerlidir.

    15 Yorum

    1. ibrahim
      19 Ağustos 2012

      benim sesim cok guzel ses yarısmasına katılmak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim

    2. yagmur
      30 Ekim 2012

      ben o ses turkiyeye katilmak istiyorum ama yasim tut.uyormu bilmiyorum ve bunu ogrenmek istiyorum.yasim 12.

    3. HÜSEYİN ŞEVKİN
      25 Ocak 2013

      SESİME GÜVENİYORUM

    4. kadir selvi
      12 Şubat 2013

      selamlar ben balıkesirden kadir ben o ses türkiyeye gerçekten gönülden katılmak istiyorum müzikle uğraşmayı çok severim çevremdeki insanlar benim sesimi çok severler 2.3kere sahneye çıkmışlığım var o yüzden sesimi birde siz dinleyin birde siz değerlendirin istiyorum lütfen haberlerinizi bekliyorum numaram053677**** saygılarımla

    5. ferdi
      24 Mart 2013

      ya kendime çok güveniyorum ama yarışmaya nasıl katılacagımı bilmiyorum

    6. umutcan
      8 Temmuz 2013

      slm ben sesime çok güveniyorum yarışmaya çok katılmak istiyorum ama başvuru yapılmıyor lütfen rica ediyorum yardım edin

    7. musa bozkurt
      9 Ağustos 2013

      slm ben urfalı sesimle milleti büyüleyeceğimi inanıyorm lütfen
      yardımcı olun

    8. emir ekberi
      13 Ağustos 2013

      slm
      ben iranligim yarismaya katilamiyorum lutfen yardim edin cunku sesime ben deyil herkes guvenecek. tel: 04622****

    9. Sibel Çakır
      2 Eylül 2013

      azimliyim

    10. 22 Ekim 2013

      Bende yarismaya katilmak istiyorum ama beceremedim malesef

    11. gökhan yoldaş
      29 Ekim 2013

      bende yarışmaya katılmak istiyorum tabi ki sizde uygun görürseniz yarışmaya alırsanız gerçekten beni çok mutlu edersiniz bundan çok memnun olurum bir an önce haber verirseniz çok memnun olurum çalışmalarınızın başarısını dilerim

    12. Faruk
      27 Ocak 2014

      O ses turkiyeyi sallamak istiyorum ve bi katilabilsem olay cikar eminim katilim icin yardim edicek biri varsa

    13. akif
      28 Ocak 2014

      ben akif 32yaşındayım uşaklıyım osestürkiyeyekatılmakistiyorum

    14. muhammet taşcı
      3 Mart 2014

      bende yarışmaya katılmak istiyoru uygun görürseniz eğer

    15. 5 Nisan 2014

      ben sesime guveniyorum ve katilmak istiyorum

    Yorum Yapın

    E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Current day month ye@r *