O Ses Türkiye Başvuruları, Başvuru Formu, Nasıl Başvurulur, Katılmak İstiyorum, Yarışmacı Olmak İÇin

Sponsorlu Bağlantılar


O Ses Türkiye seçmeleri için açıklanan iller ve yerler şöyle:

İstanbul – Bilek Hotel

7 Ağustos Salı, 8 Ağustos Çarşamba, 9 Ağustos Perşembe günleri, 12:30-19:30 saatleri arasında.

Adres: Eski Büyükdere Caddesi No:29 4.Levent – İstanbul


İzmir – Marche Cabaret

9 Ağustos Perşembe, 10 Ağustos Cuma günleri, 12:30-19:30 saatleri arasında.

Adres: 1471 Sokak No:22 Alsancak – İzmir

Ankara – Gordion Hotel

9 Ağustos Perşembe, 10 Ağustos Cuma günleri, 12:30-19:30 saatleri arasında.

Adres: Büklüm Sokak No: 59 Kavaklıdere – Ankara

O Ses Türkiye Başvuru Formu İçin Tıklayın

Sponsorlu Bağlantılar

Evlerden Biri Dizisi Oyuncu Kadrosu, Oyuncuların İsimleri ve Resimleri, Başrol Karakterleri Kimler Oynuyor?

Sonraki Sayfa »

Bir Çocuk Sevdim dizisi neden bitti, yayından kaldırılma sebebi nedir

16 Yorum

  1. ibrahim
    19 Ağustos 2012

    benim sesim cok guzel ses yarısmasına katılmak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim

  2. yagmur
    30 Ekim 2012

    ben o ses turkiyeye katilmak istiyorum ama yasim tut.uyormu bilmiyorum ve bunu ogrenmek istiyorum.yasim 12.

  3. HÜSEYİN ŞEVKİN
    25 Ocak 2013

    SESİME GÜVENİYORUM

  4. kadir selvi
    12 Şubat 2013

    selamlar ben balıkesirden kadir ben o ses türkiyeye gerçekten gönülden katılmak istiyorum müzikle uğraşmayı çok severim çevremdeki insanlar benim sesimi çok severler 2.3kere sahneye çıkmışlığım var o yüzden sesimi birde siz dinleyin birde siz değerlendirin istiyorum lütfen haberlerinizi bekliyorum numaram053677**** saygılarımla

  5. ferdi
    24 Mart 2013

    ya kendime çok güveniyorum ama yarışmaya nasıl katılacagımı bilmiyorum

  6. umutcan
    8 Temmuz 2013

    slm ben sesime çok güveniyorum yarışmaya çok katılmak istiyorum ama başvuru yapılmıyor lütfen rica ediyorum yardım edin

  7. musa bozkurt
    9 Ağustos 2013

    slm ben urfalı sesimle milleti büyüleyeceğimi inanıyorm lütfen
    yardımcı olun

  8. emir ekberi
    13 Ağustos 2013

    slm
    ben iranligim yarismaya katilamiyorum lutfen yardim edin cunku sesime ben deyil herkes guvenecek. tel: 04622****

  9. Sibel Çakır
    2 Eylül 2013

    azimliyim

  10. 22 Ekim 2013

    Bende yarismaya katilmak istiyorum ama beceremedim malesef

  11. gökhan yoldaş
    29 Ekim 2013

    bende yarışmaya katılmak istiyorum tabi ki sizde uygun görürseniz yarışmaya alırsanız gerçekten beni çok mutlu edersiniz bundan çok memnun olurum bir an önce haber verirseniz çok memnun olurum çalışmalarınızın başarısını dilerim

  12. Faruk
    27 Ocak 2014

    O ses turkiyeyi sallamak istiyorum ve bi katilabilsem olay cikar eminim katilim icin yardim edicek biri varsa

  13. akif
    28 Ocak 2014

    ben akif 32yaşındayım uşaklıyım osestürkiyeyekatılmakistiyorum

  14. muhammet taşcı
    3 Mart 2014

    bende yarışmaya katılmak istiyoru uygun görürseniz eğer

  15. 5 Nisan 2014

    ben sesime guveniyorum ve katilmak istiyorum

  16. ali şahin
    30 Ekim 2014

    slm ben ali müzik işi yapıyorum batmanlıyım istanbulda yaşıyorum sesim çok güzel o ses türkiye ye katılmak istiyorum

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Current ye@r *