Selena Gomez Filmleri ve Dizileri

Sponsorlu Bağlantılar

Selena Gomez hangi dizilerde oynadı?

Selena Gomezin oynadığı filmler,  rol aldığı diziler?

Texas doğumlu oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, son dönemde adını Justin Bieber’le yaşadığı ilişki ile duyurdu. Yaşı oldukça genç olmasına rağmen pek çok film ve dizide rol alan Gomez’in en iyi bilinen rolü Emmy ödüllü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel dizisindeki Alex Russo karakteridir. Sonradan Selena, Another Cinderella Story, Waverly Büyücüleri: Film ve Prenses Koruma Programı gibi filmlerde de rol aldı. Ayrıca Ramona and Beezus adlı sinema filminde de rolünü devam ettirdi.

Selena Gomez Filmografisi

Filmler:

2003 Spy Kids 3-D: Game Over

2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire

2006 Brain Zapped

2008 Another Cinderella Story

2008 Horton Hears a Who!

2009 Prenses Koruma Programı

2009 Waverly Büyücüleri: Film

2009 Arthur and the Vengeance of Maltazard

2010 Ramona and Beezus

2011 Monte Carlo

2011 Thirteen Reasons Why

2011 The Muppets

2012 Hotel Transylvania

2012 Thirteen Reasons Why

2012 Hot Mess

2013 Spring Breakers

2013 The Getaway

Diziler

2002–2003 Barney & Friends Gianna

2006 Zack ve Cody’nin Lüks Yaşamı

2007–2008 Hannah Montana Mikayla

2007–2012 Waverly Büyücüleri

2009 Zack ve Cody Güvertede

2009 Sonny’nin Yıldızı

Sponsorlu Bağlantılar

Gamze Özçelik’in Hayatı Kısaca Biyografisi

Sonraki Sayfa »

Kuşum Aydının Eşi Tülay Çakır Kimdir, Nereli Kaç Yaşında Hayatı Biyografisi

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Current ye@r *