28.08.2014

    Selena Gomez Filmleri ve Dizileri

    Sponsorlu Bağlantılar

    Selena Gomez hangi dizilerde oynadı?

    Selena Gomezin oynadığı filmler,  rol aldığı diziler?

    Texas doğumlu oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, son dönemde adını Justin Bieber’le yaşadığı ilişki ile duyurdu. Yaşı oldukça genç olmasına rağmen pek çok film ve dizide rol alan Gomez’in en iyi bilinen rolü Emmy ödüllü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel dizisindeki Alex Russo karakteridir. Sonradan Selena, Another Cinderella Story, Waverly Büyücüleri: Film ve Prenses Koruma Programı gibi filmlerde de rol aldı. Ayrıca Ramona and Beezus adlı sinema filminde de rolünü devam ettirdi.

    Selena Gomez Filmografisi

    Filmler:

    2003 Spy Kids 3-D: Game Over

    2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire

    2006 Brain Zapped

    2008 Another Cinderella Story

    2008 Horton Hears a Who!

    2009 Prenses Koruma Programı

    2009 Waverly Büyücüleri: Film

    2009 Arthur and the Vengeance of Maltazard

    2010 Ramona and Beezus

    2011 Monte Carlo

    2011 Thirteen Reasons Why

    2011 The Muppets

    2012 Hotel Transylvania

    2012 Thirteen Reasons Why

    2012 Hot Mess

    2013 Spring Breakers

    2013 The Getaway

    Diziler

    2002–2003 Barney & Friends Gianna

    2006 Zack ve Cody’nin Lüks Yaşamı

    2007–2008 Hannah Montana Mikayla

    2007–2012 Waverly Büyücüleri

    2009 Zack ve Cody Güvertede

    2009 Sonny’nin Yıldızı

    Sponsorlu Bağlantılar

    Gamze Özçelik’in Hayatı Kısaca Biyografisi

    Kuşum Aydının Eşi Tülay Çakır Kimdir, Nereli Kaç Yaşında Hayatı Biyografisi

    Bu sayfadaki "Selena Gomez Filmleri ve Dizileri" konusuyla ilgili fikrinizi merak ediyoruz? Tespit ettiğiniz hata ve eksiklikleri bize yazın! Eleştirileriniz de en az övgüleriniz kadar bizim için değerlidir.

    Yorum Yapın

    E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Current ye@r *